PBPeter Buwalda: debuteerde in 2010 met de bestseller Bonita Avenue dat met vele prijzen bekroond werd. The New York Times noemde het boek “dazzling” in een buitengewoon lovende recensie.

In het najaar van 2014 verscheen Suzy vindt van niet, met daarin Buwalda’s eerste tweeënvijftig eigenzinnige columns uit de Volkskrant. In 2015 volgde een aanvulling: Van mij valt niets te leren. Op Manuscripta vertelt hij o.a. over zijn nieuwe bundel Verse Probz.

Peter Buwalda sprak met Jeroen Pauw over zijn bundel columns Suzy vindt van niet.
Bekijk hier het fragment terug >.

Hannah van Wieringen: ontving voor haar debuut ‘De kermis van Gravezuid’, verhalen over een kleine dorpsgemeenschap in de kop van Noord-Holland., de Academica Literatuurprijs 2014. Haar poëziedebuut  Hier kijken we naar volgde in 2014. Op Manuscripta praat zij over haar nieuwe boek: Prijs de dag voordat de avond valt.

Bekijk ‘de boekenkast van Hannah van Wieringen’ op Volkskrant.nl >   (2013)